top of page

HÅLLPLATS
-
Är vi framme snart?

Längs vägen finns platser för av och påstigning, ibland är vi bara här tillfälligt, ibland blir man kvar. Vi vet inte säkert vart just den här resan leder oss men det gäller att under färden uppleva så mycket som möjligt.

 

En hållplats värd att kliva av i är naturen. I år har flera av våra fotografer valt denna station, här erbjuds utrymme att andas både in och ut, att stanna upp reflektera och fundera lite över sitt resande och kanske är det själva målet, att utvecklas och att vara i processen.

Att gå en fotografisk utbildning på folkhögskola innebär att prova många olika nya tekniker och metoder för berättande och förmedlande av känslor och uttryck. Var och en av deltagarna har fått fria händer att tolka temat på sitt eget personliga vis, gå gärna in på vår hemsida och lyssna till deras beskrivningar av hur de arbetat.

 

Fotolinjen Hemse är en grundläggande fotografisk utbildning som riktar sig till dig som vill bli yrkesfotograf. Vi har funnits på Gotlands folkhögskola i Hemse sedan 1975.

 

Välkomna till vår utställning!

bottom of page